1.6.16

Miten minua kosittiin

Kohta ollaan vuosi oltu saman nimen alla koko perhe. Tämä merkkaa mulle tosi paljon, ja samannimisyys oli yksi asioista, jonka vuoksi juttelin itse aikanaan Jussille naimisiinmenosta. 

Meidät sitoi yhteen tietenkin jo ennen aviota mm. 5 yhteistä vuotta, asuntolaina ja -last but not least- lapsi, joten ei avioon menon pitäisi periaatteessa merkitä mitään. Mutta koska minulla oli jäänyt ns. "nuoruusvuosien" pika-avioitumisesta muistoksi sukunimi, asian merkitys itselleni kasvoi lapsen synnyttyä. 

No miten tämä kosinta sitten tapahtui? :)

Eräänä kliseisen kauniina kesäiltana Jussi päätti lämmittää perheellemme paljun, ja suunnitelmana oli mennä sinne veden lämmittyä koko perheen voimin. Ruu kuitenkin ehti tipahtaa ilta-unille ennen kuin pääsimme paljuun asti, ja lopulta sinne menimme vain minä, mieheni ja kaksi lasillista shampanjaa.

Shampanja ei tosiaankaan kuulu meidän parisuhteen normi-iltoihin, mutta ajattelin, että Jussi on keksinyt juhlistaa kaunista kahdenkeskistä iltaa näin.

Siinä me nautimme rentouttavasta paljusta, juttelimme ja katselimme yhteistä kotiamme. Koska shampanja ei kuulu ihan suosikkijuomiini, se meinasi ehtiä lämpiämään ennenkuin pääsin lasin loppuun. Annoin melkein tyhjän lasin kellua vedessä, kunnes hoksasin, että pohjallahan kimaltelee jotain.

Ei ole todellista! Aivan ihanaa! Jussi haluaa minut vaimokseen - tottakai vastaukseni on myöntävä :)

Jussi ja Ruu olivat käyneet kaksin valitsemassa äidille sormuksen, ja hyvin oli korumakuni näköjään jo tiedossa. Sormus on kaunis ja sopii arkeen ja juhlaan :)

Toiveissani eivät olleet suuret häät, ei hääpuvut tai kermakakut. Eivät ne olleet myöskään mieheni vaatimuslistalla, joten sovimme pienestä tilaisuudesta, josta emme puhuneet juuri kenellekään.

Pian avioiduimme läheisten todistajien läsnäollessa maistraatissa, ja pidimme pienet kesäiset yllätysjuhlat meillä kotona seuraavana päivänä. Avioitumisestamme juttu täällä :)

En olisi ikinä aikanaan uskonut, että löydän näin hyvän miehen elämääni. Olen saanut häneltä niin paljon tukea näiden kuluneiden vuosien aikana ja arvostan häntä vuosi vuodelta enemmän. Kiitos.

Perhe on paras ♡

6 kommenttia:

 1. Oih ihanan romanttista! :) mua kosittiin Kindermunalla :D

  VastaaPoista
 2. Vastaukset
  1. Kiitos, minä kans tykkäsin kun hän selvästi näki vaivaa tuon ajatuksen eteen :) <3

   Poista
 3. voi että olette vaan niin ihania ja kiva seurailla teidän elämää :)

  VastaaPoista

Kiitos käynnistäsi :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...