6.6.16

Haluatko televisioon?

Pahoittelen postauksen kuvattomuutta, bloggeri tökkii jostain syystä enkä saa kuvia. 


Tosi monia meistä tavan tallaajista kiinnostaisi joskus päästä kokeilemaan elokuvassa, tv-ohjelmassa tai mainoksessa mukana olemista. Olisihan se kiva nähdä, millaista on olla kameran edessä, ja miten niitä ohjelmia oikeasti tehdään.

Kokosin muutaman paikan listan, jos joku teistä haluaisi tällaisiin mukaan. 

Mukavaahan näissä on se, että hienon ja hauskan kokemuksen lisäksi saa kuvauspalkkion, joten ehdottomasti vaan mukaan hakemaan! :)

Minä ja Ida V. tekee paljon mainoselokuvia, ja hakee Facebookin kautta niihin esiintyjiä. Mielestäni palkkiot on hyvät :) En ole koskaan hakenut, mutta en näe mitään syytä, miksen joskus hakisi jos he tarvitsisi möhömahaista äänettömään rooliin xD


Ohjelma-avustajat hakee nimensä mukaisesti avustajia erilaisiin tuotantoihin. Toiminta pääasiassa pääkaupunkiseudulla ja tarkoitettu yhdistyksen jäsenille.


mtv eli maikkari ilmoittelee tuolla sivulla ohjelmista, joihin hakevat uusille kausille osallistujia. Tällä hetkellä näyttäisi ainakin olevan haku päällä Vuosia nuoremmaksi- ohjelmaan (AIJAI, oisko se mulle xD) ja Suomen Ihanimmat Häät- ohjelmaan.

Nelonen hakee yleisöä sekä osallistujia ohjelmiinsa tämän linkin kautta. Haluatko miljonääriksi- ohjelman yleisön haku on nyt, sekä Kadonneen jäljillä - ohjelman haku.

Solar Films hakee avustajia elokuviinsa tietopankin kautta. Kuva välttämätön.

Casting Director Satu Nummelin  ilmoittelee Facebookissa hauistaan.

Castbook Finland hakee tiuhaan tahtiin mm. mainoselokuvien esiintyjiä, useimmiten esiintymiskokemustakaan ei vaatimuksissa! :) Palkkaus vaihteleva roolista riippuen.


Hakekaa ihmeessä rohkeasti mukaan, jos yhtään kiinnostaa tuollaiset kokemukset :) Olen itse joskus vuosia vuosia sitten ollut mukana yhden ohjelman mainosten teossa, ja se oli kyllä hauska päivä :)
5 kommenttia:

 1. Mä oon pari kertaa ollut avustajana ja oli kyllä hauskaa :) tästä innostuneena vois hakea uudestaankin!

  Joskus lapsena n.12v hain yhden elokuvan päärooliin. En päässy, mutta itsessään se koko karsinta ja koekuvaus prosessi oli tosi mielenkiintoinen ja jännä kun olin sen ikäinen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No mun mielestä kans tosi hauska päivä oli silloin aikanaan :)

   Poista
 2. Etkös ole myös jossain deittiohjelmassa joskus ollut?

  -Netta

  VastaaPoista

Kiitos käynnistäsi :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...