9.6.16

Aiotko Asuntomessuille?

Tämä blogi on alunperin saanut alkunsa rakentamisesta.

Aloimme rakentaa 4 vuotta sitten, ja koska rakentaminen ja asumiseen liittyvät sivuilmiöt ovat olleet näin vuosien ajan jo yksi mielenkiintomme kohteista, Asuntomessuillakin on käyty jo monta vuotta putkeen.
Tänä kesänä Asuntomessut ovat Seinäjoella, ja vaikka talomme on ainakin sisältä jo 99 % valmis, niin messuille mennään jälleen kerran :) Tällä kertaa kiinnostaa mm. pihojen ratkaisut; erityisesti materiaalit päällysteistä istutuksiin. Lisäksi kyllä sisustus aina kiinnostaa! :)

Viime vuoden juttuni messuistä löytyy täältä.


Lempparitaloni sisustukseltaan oli ehdottomasti tämä Adalmiinan Helmen rouheasti sisustama :) Lisää kuvia tuolla vanhassa postauksessa!

Mitä muuta Seinäjoella kannattaa tehdä, olisko ehkä jotain taaperoa kiinnostavaa? Heittäkää vinkkejä! :)
2 kommenttia:

 1. Onhan täälä vaikka mitä, jos sää ei suosi, touhutalo vois olla kova juttu:)

  VastaaPoista
 2. Suosittelen Törnävän aluetta, ihan vain yleiseen ulkoiluun ja kävelyyn. Kaunis puistoalue, kartano ja joen vartta. Toisille tutumpi Provinssista. Lähellä olevan koulun pihalla on myös hyvä leikkikenttä. https://www.seinajoki.fi/kulttuurijaliikunta/Etela-Pohjanmaanmaakuntamuseo/tornavanmuseoalue.html

  Tietenkin on myös Duudsonien Activity Park, toki Ruu saattaa olla sinne vielä vähän pieni.

  Toisella puolen Kyrkösjärveä eli asuntomessualuetta on yleinen uimaranta ja myös luontopolkuja, jos haluaa tutustua pohjalaiseen metsämaisemaan.

  Pikkuisen keskustan ulkopuolella, urheilutaloa vastapäätä, on vähän hyvä leikkipuisto lapsille ja liikennepuisto, jossa saa ajaa polkuautoilla.

  Ja sateella kannattaa ehdottomasti mennä kirjastoon, joka on tuttu myös Pikku Kakkosesta, kun Katti Matikainen on siellä vieraillut. Siellä on tutustumisenarvoinen lastenosasto!

  Ja jos haluaa lähteä vähän Seinäjoelta kauemmas, 25 km päässä Ylistarossa paras kohde on Wanha Markki, eläinten vanhainkoti. http://www.wanhamarkki.fi/

  VastaaPoista

Kiitos käynnistäsi :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...