3.5.16

Voita vapaavalintainen äitiys- tai imetysvaate!

Minä olen tässä raskaudessa käyttänyt äitiysvaatteita jo jostain viikolta 7 alkaen.

Ehkä siksi, että masu pompahti niin aikaisin turvotuksesta pömpölleen, tai sitten olin niin innokas, että suorastaan himoitsin vihdoin saada kulkea äitiysvaatteissa jälleen :D


Kuvassa täältä toppi


Jokatapauksessa, raskauden ajalle tarkoitetut vaatteet ovat paljon mukavammat päällä masun kasvaessa, kuin yhtään kiristävät normivaatteet. Oma olokin on kauniimpi, kun vaatteet ei kiristä ja purista.

Nyt Äitienpäivän, ja ihanien lämpimien ilmojen kunniaksi arvon yhteistyössä 9kk.fi - verkkokaupan kanssa vapaavalintaisen äitiys/imetys-vaatteen heidän valikoimistaan! :) 


Mun lemppareita ovat olleet tämä toppi ja nämä äitiyslegginssit. Molemmat ylläolevassa kuvassa päällä Kroatiassa :)

Eli: osallistuminen tapahtuu seuraavalla tavalla: 


  1. Mene 9kk.fi -sivuille, ja etsi suosikkivaatteesi. Kopioi kyseisen vaatteen linkki osoiteriviltä. 
  1. Mene blogini Facebook- sivuille ja kommentoi tämän tekstin alle tuolla vaatteen linkillä :) Eli jos arpaonni osuu sinuun, voitat kyseisen tuotteen! Kannattaa siis valita tarkkaan! :) 


Ilmoitan voittajan Facebookissa, joten kannattaa seurata sivuani! Huomasithan jo herkullisen Leonidas- arvonnnan, joka on käynnissä Instagramissani? :) Suoritan arvonnan maanantaina 9.5. :) Onnea arvontaan!
2 kommenttia:

  1. musta tuntuu että ylipäätään nyt raskausaikana tykkään paljon naisellisemmista vaatteista kun yleensä oon aina menty mukavuus edelle niin nyt jotenki tykkään että on mukavat päällä ja ihailtavat silmille :D

    VastaaPoista
  2. Paljon on menty eteenpäin raskausaikana oloon, nyt on jo tultu lähestulkoon normitasolle. Tämä toppi ja legginsit kuvassa lempparini.

    VastaaPoista

Kiitos käynnistäsi :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...