6.5.16

Täydet pisteet Lintsille

Tiesittekö, että yhä löytyy paikka, johon pääsee ihan ilmaiseksi ihastelemaan huumaavaa karnevaalitunnelmaa, ja pääsee ajelemaan huvipuistolaitteilla? Tämä on hienoa, harvinaista ja ehdottomasti hatunnoston paikka :)






Tällainen paikka on Suomen suosituimmaksi matkailukohteeksi jo useana vuonna noussut Linnanmäki. Muutamia vuosia sitten lintsille tuli useita laitteita kokonaan ilmaiseen käyttöön, ja sisäänpääsy alueelle on ilmainen. Ihan mahtavaa, koska näin avautuu tasavertainen mahdollisuus kaikille lapsille päästä nauttimaan ihanista kesäpäivistä huvipuistossa :) 






Tänään me testattiin moni noista maksuttomista laitteista, joihin myös alle 100 - senttinen Ruu pääsi :) Niitä löytyy yhteensä 6, ja lisäksi poikkesimme myös muutamassa alle 100- senttisten maksullisissa kieputtimissa, koska noissa maksuttomissa oli muutamia sellaisia, joihin emme Ruuta ilman aikuista uskaltaneet vielä päästää :) 

Äitin vierelläkin jännitti välillä niin että vakavaksi veti :)




Oltaisiin käyty kaikki sallitut laitteet läpi, mutta kun vielä kaksi oli jäljellä, Ruu oli jo ihan päiväunille valmis - joten noilla kuudella ilmaisellakin laitteella tällaisen taaperon kanssa saa hyvin vietettyä täysimittaisen huvipuistopäivän :) 





Kaikkien vempaiden lisäksi alueella on tänä viikonloppuna entistäkin enemmän sirkustunnelmaa Kevätkarnevaalin aikaan! Ruuta ihastutti erityisesti jättimäiset saippuakuplat! Niitä hän olisi jaksanut katsoa koko päivän :) 









Meille tuli yllätyksenä, että lintsi aukesi vasta klo 13, ja puoliltapäivin me ja monet muut olimmekin porteilla odottelemassa :) Onneksi portit aukesivat jo puolelta ja päästiin sisään ihmettelemään, mutta tämä tiedoksi monille jotka ovat viikonloppuna sinne menossa :) Kannattaa siis tarkistaa aukioloajat ennen sinne menoa! 





Parasta Ruun mielestä taisi olla perinteinen karuselli. Hän sai istua hepan kyydissä ja minä seisoin vieressä varmistamassa. Hän vilkutti sieltä iloisena jokaiselle :) 





Me olimme tosiaan paikalla jo 12 maissa, ja silloin saimme auton hienosti mahtumaan parkkipaikalle. Suosittelen siis saapumaan ajoissa, jos haluaa päästä lähimpään parkkiin! Iltapäivällä poistuessamme vapaita paikkoja ei näkynyt enää lähimailla :) 












Lista maksuttomista laitteista löytyy täältä ! :) Hauskoja huvipuistohetkiä kaikille :) 


2 kommenttia:

  1. Haha mä niin muistan ku oltiin viimekesänä monikkokarnevaaleilla ja oltiin lintsin ovien takana jo klo 9!!! :DD No mentiin sit seaworldiin...

    VastaaPoista
  2. Me kävimme viime kesänä 3- ja 5-vuotiaiden lasten kanssa lintsillä yksi ilta. Kävimme läpi kaikki ilmaislaitteet, osaanhan me aikuisetkin pääsimme mukaan ja loppuihin lapset uskalsivat mennä yksin.

    Kivaa (ja halpaa) oli kaikilla ja ihan riittävän jänniä laitteita vielä tuonkin ikäisille.

    VastaaPoista

Kiitos käynnistäsi :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...