2.5.16

Taaperon kanssa kuntosalilla

Meitä onnisti Ruun kanssa: löydettiin nimittäin alle 10 minuutin ajomatkan päästä meidän kotoa kuntosali, johon saan mennä Ruun kanssa! Salilta nimittäin löytyy avoin leikkipaikka, joka on täynnä leluja :) Ja meidän Ruu kun viihtyy lelujen parissa, varsinkin sellaisten, jotka ei ole hänen omiaan :D


Koin aikaisemmin ongelmana, ja tunsin huonoa omatuntoa ja huonoa mieltä siitä, että jos halusin käydä salilla, niin se vei tosi suuren osuuden meidän perheen yhteisestä ajasta. Vaikka ajomatka oli vain 20 minuuttia suuntaansa, niin kaikkineen salilla käyminen oli noin kahden tunnin reissu.






Minusta se on paljon minun, mieheni ja Ruun yhteisestä ajasta, varsinkin kun perheenä emme arkisin ole muutenkaan illan aikana montaa tuntia yhtä aikaa hereillä. Viikonloppuna taas haluan käytää kaiken mahdollisen yhteisen aikamme johonkin ihan muuhun kivaan, kuin siihen, että lähtisin itse omiin menoihini. Olenko outo? 


Ensin kävin testaamassa salin ilman Ruuta, ja sen jälkeen menin hänen kanssaan sinne yhdessä :) Hän otti leikkipaikan heti omakseen, ja arkiaamuina salilla on muutenkin niin rauhallista, että ei siellä hänenkään tarvinnut paljon ujostella muita käyttäjiä :)







Sali on lietolainen moood, ja sieltä löytyy kaikki, mitä minä salilta tarvitsen. Nyt raskauden puolivälissä en tietenkään voi kaikkea edes käyttää, mitä normaalisti salilla tekisin. Esimerkiksi Smith- kyykky tuntui jo tosi epämiellyttävältä, ja jätin sen pois ohjelmastani.






Monille "pelkillä laitteilla" treenaamisesta tykkääville naisille tiedoksi: laitteita on tarjolla monipuolisesti, mutta laaja valikoima myös vapaita painoja ja toiminnallinen alue löytyy :) 

Mutta kylläpä tuntui hyvältä palata taas pitkän tauon jälkeen salille! (Kunnes flunssa pakotti tauolle - nyt koetan kovasti malttaa mieleni, että paranen kunnolla ennen kuin menen takaisin)

Ruu viihtyi salilla itseasiassa niin hyvin, että hän on taukomme aikana jo monta kertaa ehdottanut: "Mennään punttisalille, jooko?" :D Aika hauskaa! Kiva, että pääsen vihdoin harrastamaan lihaskuntoliikuntaa päivisinkin, kun olen Ruun kanssa kotona :)

Toivottavasti moni lietolainen löytää paikan, ja moood pysyy toiminnassa! :) 


Kiitos moood, kun pääsin testaamaan salianne blogimainosta vastaan - asiakassuhde jatkuu heti kun olen taas parantuneiden kirjoissa!


PS. Käy tsekkaamassa Instagram- tilini, jos Leonidas- suklaakahvilan 25 e lahjakortti kiinnostaa! Arvon niitä 2 kpl Elämyslahjojen kanssa yhteistyönä instassa! :) 

4 kommenttia:

 1. Tuollaista salia kaipailisin tännekin päin, minne siis voisi jättää lapsen leikkipaikkaan treenin ajaksi. Kuulostaa meinaan ihan huipulta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä! Tuolla ei siis ole valvontaa, itse täytyy pitää huoli lapsesta tietysti, mutta sarjojen välissä minä ainakin ehdin hyvin käydä katsomassa mitä hän puuhaa :)

   Poista
 2. Onko sulla kokemusta muista Turun alueen saleista, joissa on ihan valvottu lapsiparkki? :) tässä jo valmiiksi mietiskelen missä käydään jatkossa lapsen kanssa treenailemassa jotta äitikin saa vähän sitä omaa aikaa, pikkunen tosin syntyy (toivottavasti) vasta syyskuussa joten ihan heti ei olla aloittamassa :D niitäkin kuitenkin pitäisi löytyä mihin pienenkin lapsen voi viedä, jos vaan raaskii... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla ei itsellä ole! Meiltä on niin pitkä matka sitten niihin joissa on valvontaa myös alle 3- vuotiaille tarjolla... Olin ennen Leaf Arenan jäsen mutta sinne ei tosiaan alle 3 v pääse valvontaan, joten ei tullut käytettyä sitä puolta heidän palveluistaan :) Mutta olen kyllä kuullut kavereilta hyvää esim Elixiasta :) Omaa kokemusta ei ole tosiaan :)

   Poista

Kiitos käynnistäsi :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...