18.5.16

Samistelua taaperolle ja masuvauvalle ♥ rv 25

Vauvan odottelu on jo ihanan pitkällä :)

Tää poika on hirmuinen potkimaan, ja liikkeitä tuntuu tasaisesti ympäri vuorokauden. Se on tietty helpotus tällaiselle luonnostaan heikkohermoiselle odottajalle :)

Olen jonkin verran jo shoppaillut tulevalle pikkuiselle, vaikka meillä on Ruun vauva-ajalta paljon myös pojalle sopivaa vaatetta jo runsaasti valmiina. (Jos joku lukijoista ei siis tiedä; Ruusta luvattiin poikaa ja siksi hankin pojan vaatteita suunnilleen ekalle puolelle vuodelle valmiiksi :D )

Olen jonkin verran panostanut samistelusöpöstelyihin, eli Ruu ja vauva saavat jossain vaiheessa samanlaisia vaatteita ylleen :) Ruu esittelee tässä postista tulleita ihanuuksia.

Nämä ihanuudet on tilattu brittiläiseltä vaatevalmistajalta Tobias and the bear. Heidän vaatteitaan myy Suomessakin eräs verkkokauppa, mutta tuota kettukuosia (joka mun mielestä oli ylivoimaisesti heidän söpöin kuosinsa,) ei saa tällä hetkellä Suomesta. Mutta! Toimitus briteistä oli suhtkoht nopea ja laatu on ensivaikutelmaltaan hyvä, joten uskallan suositella tuolta briteistä tilaamista :)

Eiks olekin ihan supersöpöt! :)Instaan viime aikoina tullut taas lisää masukuvia!


♥ Kiitos vielä kaikille osanotoista ja koskettavista kommenteistanne sekä yksityisviesteistä. Punkki on nyt saatu haudan lepoon. Hän nukkuu ikuista unta pihassamme koristeomenapuun alla. Eilen istutimme Ruun kanssa Punkin muistoksi kevätkaihonkukkaa haudan päälle. 
Näin saamme joka kevät katsella kaunista kukintaa joka muistuttaa Punkin elämästä. 

Tänään en ole vielä edes itkenyt kertaakaan, joten alkaa jo helpottamaan. Punkki on kuitenkin mielessä vähän väliä. Viimeksi hän tuli mieleen, kun leikin aamulla Ruun kanssa piilosta. Punkki nimittäin halusi aina etsiä minut ensimmäisenä ja paljasti aina Ruulle piilopaikkani :') Ihana höppänä Punkkimme ♥ 


9 kommenttia:

 1. Onko teillä Jekku vielä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On meillä Jekku! Jekku selkeästi vähän vaisumpi nyt kun Punkki on poissa. Vähän semmoinen ihmettelevä. Sai kyllä nähdä Punkin ennen hautaan laittoa, mutta ei se varmaan enää tuoksunut tutulta Punkilta :'(

   Poista
  2. Jouduin viimekesänä lopettamaan yhden koiristani, kun sillä hajos 2vnä lonkat..Toi meidän käppänä oli tosi pitkään surullinen, vaikka meidän rotikka olikin seurana. Hommasin sitten uuden koiran muutamia kuukausia myöhemmin, niin pitkään meni, ennenkuin lämpesi tälle uudelle pennulle :(.
   Ehtivät nimittäin olla se käppänä ja entinen belgi yhdessä pentuajan..Käppänä oli 8kk ikäinne, kun otin sen toisen koiran sitten myös. Olivat kuin paita ja peppu.

   Loppuvuodesta/alkutalvesta ehkä vasta alkoi käppänä uuden kaverin.

   Poista
 2. Noi on niin ihanat! :) facessa kuolannut muiden ostoksia :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on! Ja ihania muita juttuja kans tulossa postissa, briteistä nekin :D <3

   Poista

Kiitos käynnistäsi :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...