30.5.16

Rv 27 alkoi! :) Viimeinen kolmannes jäljellä ♥

Heippa hei ja hyvää huomenta :)

Ihanaa, lämmintä kesäpäivää aloitellaan täällä iloisissa tunnelmissa. Raskauden viimeinen kolmannes nimittäin on alkanut, niin onnellinen olo!

Olen voinut ihan erinomaisesti. Välillä öisin on tullut suonenvetoja jalkoihin, mutta omaa tyhmyyttäni olen unohtanut ostaa magnesiumia, joka ilmeisesti auttaisi tuohon vaivaan. Masu on kasvanut mukavasti ja poikavauvamme potkii päivittäin (ja myös öisin) ahkerasti! :)

Näin pitkällä oleminen tarkoittaa sitä, että vauva on yleensä vajaan kilon painoinen, ja reilu 30 senttiä pitkä :) Jos hänestä tulee yhtään Ruun mittainen, niin hän kerää vielä 2,4 kiloa painoa ja noin 20 senttiä pituutta seuraavien 14 viikon aikana. Paitsi että Ruu oli mahassa vielä 16 viikkoa tästä, viikolle 42+0 käynnistykseen asti. Musta jotenkin tuntuu, että tämä kaveri ei viihdy sinne asti masun puolella :)


Painonnousu on rauhoittunut viime viikkoina ja noudattanut samaa kaavaa kuin Ruun odotuksessa. Nyt painoa on tullut (kotivaa'an aamumittausten mukaan) noin 7 kiloa. Mutta sehän tarkoittaa neuvolavaa'alla ainakin kymmentä kiloa xD haha!rv 26+0

Ollaan saatu nyt tehdä paljon pihatöitä, rakastan niitä!

Eilen siirrettiin Ruun hiekkalaatikon paikkaa, korjattiin nurmikkoa, istutettiin pensaita, siirrettiin entisiä, ja muutenkin siivottiin pihaa :) Tuli taas niin paljon kivempi. Voisin olla pihalla vaikka yömyöhään :) Tuntuu hyvältä kaivaa maata ja rehkiä!

Näin pitkällä oleminen tarkoittaa sitä, että mun pitäisi muistaa laittaa raskaustodistus Kelaan, työpaikalleni ja hankkia vauvalle vakuutus! Ruun kohdalla me nimittäin jahkailtiin ja jahkailtiin, eikä saatu aikaiseksi hankittua sitä. Olipa onni, että Ruu on ollut perusterve. Mutta tuuriin ei voi luottaa, ja siksi aiotaan hankkia tällä kertaa vakuutus jo raskausaikana :)

Seuraavaksi pihalle puutarhatöihin, aion vetää biksut päällä ja saada samalla aurinkoa! ;) Meillä ei ole naapureita, joten saa tehdä pihatöitä vaikka nakkena jos haluaa xD

Kohta muuten tulossa ihan superarvonta... Olkaa kuulolla :)
2 kommenttia:

Kiitos käynnistäsi :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...