2.5.16

Jotkut lelut ovat kuin pirun keksintöjä

Kun lapsen kovaääninen lelutietokone alkaa yöllä soimaan itsestään (minähän en kävellyt sitä päin), on aika ottaa siitä paristot pois, jos ei jopa heittää koko vempainta varaston pimeimpään nurkkaan.

Yöuni on sellainen asia, jolla ei leikitä. Sen jälkeen tietokone ei enää kiinnostakaan lasta, koska siitä ei kuulu ääniä. Eli lelusta tulee turhake.

Tällaiset lelut vaikuttavat ensin hauskoilta, mutta melko pian vanhemmille selviää, ettei sitä olisi pitänyt koskaan kotiuttaa.


Toiset lelut taas.. Vaikka niissä on paristot, ne eivät pidä kovaa ääntä, ova pieniä ja tuovat ennenkaikkea uutta iloa jo ennestään olevilla leluilla leikkimiseen. Voiko parempaa olla?

Meillä on ollut nyt 2,5 viikkoa sairastupa. Ensin sairastui Ruu, ja heti pian perään minä. Ruu on onneksi nyt terve, mutta koska minä olen yhä puolikuntoinen, olemme pysyneet melko rauhallisissa aktiviteeteissa, ja olen itse koettanut levätä.
Ruu sai toissa viikolla Partasen lelukaupasta paketin, jonka ansiosta häntä on taas erityisesti kiinnostanut leikkiä omilla leluillaan, ilman äitin aktiivista osallistumista. Jo ennestään meillä olleet lelut saivat samalla uutta hohtoa.
Ihana, paristokäyttöinen Brion puuhajuna on ollut meillä ihan hitti. Ruu laittaa sen joka kerta päälle, kun tulee olohuoneeseen leikkimään. Se käy yhteen meidän entisten, erimerkkisten junaradan osien kanssa, joten ei tarvittu muita uusia hankintoja tähän leikkiin :)


Ruu näki tällaisen paristokäyttöisen lelun ekan kerran joskus serkuillaan, ja oli siellä ihan huumassa itsestään liikkuuvasta junasta :)

Junaradalla leikkiminen on perheen isänkin mieleen, saa rakennella erilaisia versioita radasta, Lisäksi olemme ottaneet dublot mukaan rataleikkeihin, ja teemme niistä juna-asemia ja tunneleita junaradan varrelle :)
..Se kovaääninen tietokone lähtee sitten huomenna Seesamiin myyntiin, halvalla :D
5 kommenttia:

 1. Halleluja! Itsehän oon kertonut mun 2 ja puol vuotiaalle, että ei meidän leluista saa vaihdettua pattereita. Ei millään.
  Mutta! Mitäs mä.saisin ostettua uuden junan. Pelkän patterijunan. Kum meillä on rata mutta juna on rikki.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. HAha :D Meillä Ruu tietää, että patteri on loppu, jos ei toimi :D Mut ei osaa vielä pyytää vaihtamista :) Tossa paketissahan ei tuuu rataa, pelkästään veturi ja kaksi vaunua :)

   Poista
  2. Okei! Täytyy tutustua paremmin! Kiitos. :)

   Poista
 2. Meillä on kaksi veturia ollut. Ei kestä leikkiä. Lapset ei edes pahoinpitele lelujaan, mutta nuo ei kestä sittenkään.
  Muumikone sen sijaan jaksaa raksuttaa, eikä ole edes paha patterisyöppö. Äänihän siinä on karmea, mutta lapset kasvaa niin äkkiä, että kestetään tämä metakka :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aijaa! Mikä niissä on mennyt? Oletko reklamoinut, kyllähän näitä takuu koskee :)

   Poista

Kiitos käynnistäsi :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...