6.5.16

DIY: Maailman helpoin tuubihuivi taaperolle.

Nyt kun aurinko vihdoin hellii meitä säteillään, ei huiveille juuri ole tarvetta. Mutta laittakaa tämä vinkki korvan taakse niitä viileämpiä kesäpäiviä varten! :)

Tämä on hyvä varsinkin silloin, kun taaperon asusteet on taas kerran kaikki kadoksissa. Meillä käy näin aika usein. Huivi on kuitenkin viileillä ilmoilla ehdoton suojaamassa kaulaa ja niskaa.

Tässä ohje tuubihuiviin, joka minuutissa pelastaa kätevän äidin kotoalähdön. Siks ja Saks ja huivi on valmis, ja pääsette ulkoilemaan :) 
Eli: valkkaa omista pipoistasi (suurella osalla meistä naisia niitä on kertynyt) turhimmaksi jäänyt, ehkä venähtänyt tai muuten vaan huonosti istuva. Ota terävät sakset ja leikkaa pipon ylimmäinen osa, 6-10 senttiä, (riippuen pipon mallista) pois. Ja huivi on valmis! 
Kun sen sujauttaa ulkovaatteiden kanssa, ei kukaan edes huomaa leikattua reunaa. Jos sinulla on aikaa ja haluat viimeistellä kätesi jäljen, voit huolitella sauman ompelemalla tuubin kiinni :)

Eli tässä olen valkannut itselleni liian rennoksi löysähtäneen pipon. Siitä kun leikkasi reunat pois, niin ihan täydellinen huivi hätäkäyttöön, ja miksei muulloinkin :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos käynnistäsi :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...