15.11.14

Viikon paras kirppislöytö: Sänky Ruun huoneeseen

Kuulun Facebookissa useisiin kirppisryhmiin. Ehkä liiankin moniin, koska niitä tulee selailtua melkeinpä joka päivä imettäessä, ja ennemmin kannattaisi varmaan kierrellä noita livekirppiksiä, joissa pääsee näpräämään tuotetta ja näkee heti laadun ja kunnon.

Monta hyvää ostosta olen tehnyt, ja tällä viikolla löytyi taas edullisesti sellaista kivaa, mitä ei kaupasta enää saakaan; Ikean Mammut-sarjan lastensänky.

Ruun huoneessa on jo valmiina (kirppikseltä sekin) Mammut-lipasto, joten tämä kävi hyvin sinne. 30 euroa köyhdyin tästä, mutta Ruun huone meni taas pikkuisen eteenpäin :)
Mammut-lipasto samaa sarjaa sängyn kanssaNyt enää yksi nurkka huoneesta on kesken. Siellä törröttää ilmastointiputket esillä ja Jussilla on työn alla koteloida ne. Sen jälkeen huone odottaa vaan tyttöä muuttamaan huoneeseen, äidin ja isin makuuhuoneesta pois... Voi vielä tovi vierähtää odotellessa ;)7 kommenttia:

 1. Meillä mennään pinniksellä vielä varmaan vuosi :D otetaan seuraavaksi laita sitten pois kun nukkuu heräämättä yöt.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä pinniskin on vielä koirien käytössä! :D

   Poista
 2. Ihana sänky tosiaan! Oletteko te siirtämässä neitiä jo "isojen" sänkyyn? Aihe kiinnostaa minua kovasti sillä samaista aihetta täällä pohditaan koska olisi sopiva aika :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eiiii...hän nukkuu vielä meidän välissä, joten seuraava askel on sit joskus pinnasänky, mut siihenkin on vielä varmasti aikaa! :) Oli vaan niin hyvä hinta että piti ostaa pois :)

   Poista

Kiitos käynnistäsi :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...