10.11.14

Uusi kamera, ensimmäinen järkkärini!

Heippa ja mukavaa uutta viikkoa sinne :) Meillä on menty viime aikoina sellaista lentoa, että kaksi viikkoa on hujahtanut silmänräpäyksessä ohi! Kun vauva on saanut jalat alleen, päivät on vielä kiireisempiä kuin ennen...

Kirjoitettavaa kyllä olisi. Joten koetan jossain välissä istahtaa alas bloggaamaan ajan kanssa taas :)

Nyt kerron vähän viimeisestä investoinnistani, eli viime viikolla kotiutui ensimmäinen järkkärini, aloittelijalle hyvin sopiva Canon 700 D :)

Vähän viikonloppuna jo tein tuttavuutta uuden tyypin kanssa, ja tultiin heti hyvin juttuun. Toivottavasti yhteistystä tulee pitkä ja hedelmällinen :) Esimerkiksi nopea sarjakuvaus ominaisuutena hurmasi eilen, kun otin kuvia Jussin ja Ruun vauhdikkaista leikeistä. Kuva pysyi hyvänä jopa myöhään illalla sisävalaistuksessa ilman salamaa :)
 


With Canon You Can, lupaa slogan :) Kuva Canon   


Kertokaas mulle parhaat vinkit aloittelijan järkkärin käyttöön? Ihan uusi maailma tämä mulle :)4 kommenttia:

 1. Mulla on pian vuoden ollut tuo Canon EOS 600D ja tykkään kyllä! Helppokäyttöinen :) vielä kun jaksaisi kantaa mukana :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ovat melkeinpä identtiset nämä kamerat :) Mäkään en meinaa tätä kyllä kantaa jokapaikkaan...saa tuo vanha olympus pysyä reissukamerana :)

   Poista
 2. Jes, harjoittelu on kivaa!! Kannattaa lähteä siitä, että kuvaa vain manuaalilla heti. Sitten on pakko oppia. Minä harjoittelin niin, että napsin kuvia samasta kohteesta, mutta muutin valotusaikaa pitkästä nopeaan, aukkoa suuresta pieneen, tarkensin etu- ja taka-alalle jne.. Sitten kun olin hiffannut näiden perussäätöjen vaikutuksen, aloin paneutua ISO-arvoon ja pikkuhiljaa aloin ymmärtää miten nä vaikuttavat yhdessä.. Sitten aloin opetella valkotasapainoa ja polttoväliä, erityisesti ekan kanssa on vielä harjoittelua.. Mutta tosi kivaa, kuvaisin enemmän jos ehtisin! Tosiaan liikkuva taapero vähentää vuorokauden tunteja yllättäen..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tosiaan vähentää! :) Ja taapero tahtoo mukaan tekemään ja ottamaan kiinni kamerasta.... :D

   Poista

Kiitos käynnistäsi :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...