18.11.14

Tätä en tiennyt tarvitsevani: Tarjotin

On tavaroita, joita ei tiedä tarvitsevansa, ennenkuin niitä kokeilee. Ilmankin pärjää, mutta nämä tuotteet helpottavat elämääsi, ja pian et enää palaisi entiseen.

Meille kotiutui viime talvena tarjotin, ja ennen tätä, tarjottimet kuuluivat minulle kategoriaan "turhakkeet".

Muistan kun harkitsin sen ostoa: Kaunis, mutta tuleeko tälle käyttöä? Mukaan lähti, ja nykyään tarjotin on osa jokapäiväistä elämäämme.

Minun päivieni luksusta on, että saan usein iltapalan tarjoiltuna. Jussi valmistaa iltapalan sillä välin, kun minä laitan Ruun nukkumaan. Tarjottimen kanssa hän kantaa teekupposet ja leivät luokseni. Melko hemmottelua :)

Tarjottimella tulee kannettua ruokailuun käytettäviä lautasia ja laseja ruuanlaittopisteeltä ruokapöytään. Tai kun viikonloppuisin syömme illalla jotain hyvää telkkarin ääressä.

Joskus siis turhakkeeksi luulemasi asia voi paljastua arjen helpotukseksi.

Ja hyödyllisyyden lisäksi, tarjottimia on tosiaan ihan älyttömän kauniita! Jos ei muuta käyttöä, niin asetelmiin ne käyvät aina.

Tässä muutama esimerkkikuva Ellokselta

Tuo ensimmäinen on jo niin kaunis, että en ehkä edes raskisi käyttää sitä! :D

Kaksi muuta ehkä enemmän sen tyyppisiä, että kävisi jokapäiväiseen käyttöön.. ja ei sydän särkyisi, jos tee vähän läikkyisi :)


Mites teillä, millaisia "turhakkeesta hyödykkeeksi" -juttuja tulee mieleen?
*Teksti sisältää kaupallisia linkkejä!*


4 kommenttia:

 1. Tabletti. Ei sitä kaivannut ennen. Käytti aina läppäriä! Nyt läppäri on turhake :)

  VastaaPoista
 2. Sulle olis haaste: http://houseno465.blogspot.fi/2014/11/varihaaste-jatkuu-vaaleanpunaisella.html
  Eli 5 päivää 5 väriä kodista. Vähän on laahannut jälkijunassa mun haaste. :)
  Ja kiitos muuten rannetuki tarjouksesta, mut mulla on just oikea käsi. Alkaa kyl tuntuu et paranee, kunhan ei nyt mielein määrin rasita.

  Tarjottimista vielä, multa löytyy varmaan 4 erilaista tarjotinta tai jopa enemmän. Parisssa on pöydällä kynttilöitä. Yksi on seinää nojaamassa koristeena ja 1 on sitten käytössä tarvittaessa keittiöstä ruokapöydälle kuskattaessa tavaroita. Ihanan näköisiä noi Elloksenkin tarjottimet.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, haaste pitkästä aikaa! Kiitos :) Mä luulen, että meillekin tulee vielä lisää tarjottimia, nyt on kaksi ja varmaan niihin ihastuneena määrä pikkuhiljaa kasvaa :)

   Poista

Kiitos käynnistäsi :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...