25.11.14

Iltapalaherkku: Jauhelihapannari

Eilen mietiskelin taas vaihteeksi aihetta "Mitä tänään syötäisiin". Kaapissa jauhelihaa, joten jotain liharuokaa varmaan :) Aloin googletella jauhelihapannukakun reseptiä, ja tällaisen reseptin kanssa päädyin kokkailemaan.

Alkuperäinen pohjan ohje oli Kodin Kuvalehden sivuilta, vaihdoin itse öljyn tilalle voita ja lisäsin juustoraastetta taikinaan..:) Eli ne voi myös jättää pois. Tuli oikein hyvää ja kivaa vaihtelua iltaruokiin.



Jauhelihapannukakku


- 6 dl maitoa
- 1 tl suolaa
- 3 dl vehnäjauhoja
- 3 kpl munia
- 50 g voisulaa (alkuperäinen ohje: 0,5 dl öljyä)
- 1 dl juustoraastetta

Täyte

- 400 g naudan 10 % jauhelihaa
- mausteita oman maun mukaan, minä käytin curryä, mustapippuria rouheena, sweet chili-kastiketta, suolaa, paprikajauhetta.
- 1 sipuli
- 1 paprika
- 1 dl fetakuutioita

Täytteeseen kävis myös ananas, mutta en muistanut laittaa! :)

-Uuni lämpiämään 200 asteeseen.

-Vatkaa munat rikki maidon sekaan, lisää muut pohjan ainekset sekaan. Sekoittele.
-Kaada taikina leivinpaperilla vuoratulle uunipellille.

-Paista jauheliha hienonnetun sipulin ja kuutioidun paprikan kanssa pannulla, mausta.

-Ripottele jauheliha taikinan sekaan pellille.

-Paista 200 astetta noin 30 minuuttia keskitasolla.  


Menossa uuniin


Ja tarjolla iltaruokana tuoreiden kasvisten kera :)



4 kommenttia:

  1. no hei kiitti! :D just mietin mitä vois tehdä vieraille iltapalaksi ja tässähän se idea on! kiitti! :D

    VastaaPoista
  2. Nam, näyttää niin hyvältä, että pittää itekki kokkeilla :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä suosittelen! :) Ja sinnehän voi työntää vähä mitä ite haluaa, niinku pizzaanki :)

      Poista

Kiitos käynnistäsi :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...