26.11.14

Ideoita lapsen joulukorttikuviin

Joko joulukorttikuvat on otettu? Tekeekö moni joulukortteja lasten kuvilla?

Meillä otetaan, ja luultavasti käytän Photoboxin joulukorttipohjia * korttipohjina, koska heillä on tänä vuonna aika hienot korttimallit :)

Oon napsinut jo useampia erilaisia kuvia, mutta en ole vielä päättänyt mitä teetän..

Jos aiot itse ottaa kuvat joulukortteihin, tässä muutama helppo idea jotka keräsin netistä :)


Eli lapsi ahdistetaan nurkkaan, pistetään lakki päähän ja vähän jouluvaloja käteen, niin viihtyy hetken paikoillaan :D Nätti kuva on valmis!


kuva täältä


Tässä kollaasissa näkyy hyvin, miten lapsen etäisyys taustaan vaikuttaa. Eli kun taustalla olevat jouluvalot halutaan sumeammiksi valopalloiksi, laitetaan lapsi kauemmas taustasta.


Kuva: Johnnieandangela.blogspot.com


Tässä aivan ihana kuva, ja mustavalkoisuus toimii kyllä joulukuvassakin hienosti! :) Mustavalkoisessa kuvassa ei haittaa, vaikka et saisikaan rauhallista yksiväristä taustaa kuvalle. Värien poistaminen rauhoittaa kuvan.


Kuva cadwalladerphotographyblog.com


Tästä seuraavasta tykkään itse tosi paljon, ja aion kokeilla jotain tällaista Ruun kanssa :) Jotenkin kivaa vaihtelua, kun lapsi onkin selkä kameraa päin ja ihana vauvanpylly paljaana <3


kuva täältä


Ja vähän pienemmän kanssa onnistuu tällainenkin :)
Ja tässä taas tosi kaunis mustavalkoinen kuva! En usko, että värillinen versio vetoaisi itseeni niin paljon, mustavalkoisella tulee jotenkin niin klassinen tunnelma :)
Sitten hieman erilainen asetelma eli vauveli tuollaisessa jouluisessa astiassa istumassa :)


kuva täältä

Ja sisaruskuvista esimerkkiä:


photosbymaryannblog.com


Ja tää on hauska :D aivan ihana idea!

Voi että. Näitä on ihana katsoa! Harmi että pitäis melkein päättää vaan yksi aihe ja lähettää yhdenlaisia..

Ja JOS et itse halua ottaa lapsiesi kanssa kuvia, ja asut Turun seudulla, niin mun luoksehan voi tulla edullisesti kuvattavaksi :) Esimerkkikuvia löytää täältä: Kuvaus M. Metso2 kommenttia:

  1. Moikka! Tosi ajankohtainen aihe!! Eilen metsästin meidän pienelle tonttulakkia, kun 3-viikkoiselle vaikea löytää niin pientä �� Viikonloppuna olisi tarkoitus kuvat ottaa, saa nähdä miten luonnistuu �� Kauniita kuvia olet löytänyt, itsekin suunniteltava vielä omaa korttia ! Kiitos vinkeistä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. ole hyvä :D vain vuoden myöhässä löysin kommenttisi! :D

      Poista

Kiitos käynnistäsi :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...