12.11.14

Ensimmäinen Isänpäivä

Meillä vietettiin sunnuntaina ensimmäistä kertaa Isänpäivää :) Tai muistin mä Jussia jo viime vuonna onnitteluilla, koska vauvapieni oli silloin masussa :)

Isänpäivää vietettiin hyvin pienimuotoisesti, mutta mukava päivä meillä oli :) Aamupalalla oli juhlapäivän kunniaksi ekstrana Kinuskikissan reseptillä tehtyjä suklaisia Mugcakeja vaniljajäätelön kanssa.

Ruun kanssa väännettiin edellisenä iltana kortti Jussille, kuten näkyy, niin Ruun kädenjälki näkyy myös kortin ulkonäössä ;) Kädenjälki on mustikalla tehty, joten ainakin on lapsiystävällinen väriaine :D

Lahjaksi Ruun isälle annettiin tällainen kuppi, joka paljastaa kuvansa kun siihen kaataa kuumaa :) Molemmilla puolilla mukia on kuvat Jussista ja Ruusta yhdessä eri tilanteissa. Muki on tilattu Photoboxilta.

HOKS! Tuosta mukista saa nyt kuulemma -30 % alennusta, jos tilatessa käyttää koodia TAIKAMUKI. Koodi on voimassa 7.12. asti :)
Iltapäivällä käytiin Jussin isän luona syömässä, ja otettiin samalla takkapuita iso satsi. Nyt on taas millä lämmitellä :)

Mukava päivä kaikin puolin. Jussi on hyvä isä 


*Teksti sisältää kaupallisia linkkejä*


7 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Eiks ooki :D Pelottelin Jussia eka, et oon laittanu sinne jonku härskin kuvan ja se joutuu viemään sen töihin teekupikseen ;D

   Poista
 2. Ei vitsi, mistä tuollaisia kuppeja voi ostaa/teettää? :) Ihan mieletön lahjaidea! :)

  T. Johhhu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noniiin nyt tää taas toimii, kirjoitin tuohon alapuolelle sulle jo vastauksen :D Eli photoboxilta netistä, ja noin 13 e plus postit oli muistaakseni hinta :)

   Poista
 3. Johhu! En jostain syystä pysty vastaamaan tuon "vastaa" -linkin kautta just nyt, mikä lie häiriö. Mutta muki on tilattu Photoboxilta netistä ja muistaakseni maksoi jotain 13 euroa plus postit eli ei mikään törkeä hinta edes :)

  VastaaPoista
 4. eikä, vieläkö tuollaisia mukeja on? Muistan, että minulla oli lapsena tuollainen. Mahtava lahjaidea!

  VastaaPoista

Kiitos käynnistäsi :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...