4.11.14

Barcelonan kävijät hoi! :)

Nyt on pähkäilyt saatu päätökseen ja lennot Barcelonaan varattu. Mennään siis joulukuun alussa, jee :)

Mutta, kun en ole ikinä siellä käynyt niin olen ihan suu auki hotellivalinnan kanssa; mistä päin kaupunkia se kannattaa ottaa? Ja jos on suoraan antaa hotellisuositusta, niin sekin otetaan mielellän vastaan :)

Eli pienen lapsen kanssa ollaan menossa, Ruu kulkee varmaan paljon repussa ja me kuljetaan paljon kävellen :) Kaupat kiinnostaa, joulutorit, ja vähän tietty myös ne upeat nähtävyydet!kuva täältä6 kommenttia:

 1. Hei! Tervetuloa Barcelonaan! Kannattaa hotelli valkata mahdollisimman keskustasta, näin pääset parhaiten liikkumaan lapsen kanssa. Metrolla on hyvä liikkua myös rattailla, mutta on siinä oma harminsa, joten siksi on kiva pyrkiä linjalle Katedraali (barri Gotic) -Las Ramblas. Tervetuloa blogiini tutkailemaan parhaita nähtävyysvinkkejä! http://matkantekijana.blogspot.fi/2013/02/minilomalla-barcelonassa.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Joo ihan keskusta kyllä kiinnostaa, että pääsee nopeasti eri puolille hotellilta :) Mäpä käyn kurkkaamassa vinkkisi! :) kiitos!

   Poista
 2. Hop on- Hop off-bussikiertoajelu oli kätevä, suosittelen! Meillä oli asunto Carrer Valencialla, 7 korttelia ostoskadulta. Suht hyvin lapset jaksoivat kävellä. Nyt kaupungissa käyneenä, ottaisin ehkä hotellin jostain La Ramblan eteläpuolelta. Hyviä pikku ravintoloita on joka kulmalla, kannattaa kävellä paljon ympäriinsä. Kaupunki on todella iso, siis suurkaupunki, joten liikenne on sen mukaista. Ja tosiaan joka paikkaan ei kyllä jaksa kävellä: kannattaa tutustua metrolinjoihin etukäteen. Lentokentältä kuljimme taxilla, maksu on n. 26-35 euroa. Lentokenttäbussit oli kyllä helppo löytää mutta keskustassa oli vain muutama pysähdyspaikka eikä meidän asuntomme läheisyydessä. Ihanaa matkaa!!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jooo, sellaiselle pitää mennä niin ei tarttee kävellä joka paikkaan :) Jotenkin en ole metron ystävä...

   Poista
 3. Me käytiin vuosi sitten ja yövyttiin tässä hotellissahttp://www.hoteloasisbarcelona.com. Hotelli oli just remontoidun oloinen ja viihtyisä. Aamupalat oli hyvät ja palvelu moitteetonta! Sijaitsee lähellä satamaa mutta ihan kävelymatka ramballekin! Ja metroasema ihan vieressä silloin kun ei jaksanut enää kävellä. Hotelli oli myös rauhallinen! Löydettiin momondo -sivujen kautta tarjous. Mielestäni hyvä hinta-laatu-suhde! :)
  t. Heidi

  VastaaPoista

Kiitos käynnistäsi :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...