6.10.14

Miksi en voi lukea muiden blogeja?

Kuulostaako oudolta?







No, avaan aloitustani hiukan.


 En tosiaan ole oman bloggaamiseni aikana paljon muiden blogeissa pyörinyt. Se on osaksi tahallista.

Ekanakin:

- Nykyään ei ole liikaa surffailuaikaa, kun Ruu keksii mulle ohjelmaa.

Toinen, suurempi syy:

- En halua ottaa muilta bloggaajilta liikaa vaikutteita!


Oikeasti, on varmaan tyhmä juttu.

Mutta mä en halua, että ottaisin vahingossa jonkun toisen tyylistä vaikutteita. Jos joku vaikka kirjoittaisi hienosti tai asettelisi tekstin jotenkin erityisesti, kuvaisi omaperäisesti tms, pelkään, että se tarttuu tiedostamattani minuunkin ja saatan vahingossa matkia muita?

En yleensäkään pidä siitä ilmiöstä, että kaikki alkavat pikkuhiljaa muistuttamaan toisiaan, sekä blogeissa että muuallakin visuaalisessa maailmassa.

Mutta vaikutteilta on älyttömän vaikea tietty kokonaan välttyä, ja nyt kävi se, mitä olen koettanut välttää: Huomaamattani olin ilmeisesti ottanut idean muualta, kun tein muutoksia blogiini.



Vai mitä olette näistä kahdesta bannerista mieltä:

Ystäväni Kristan banneri



Ja minun bannerini! :D


En todellakaan banneria tehdessäni ajatellut Kristan banneria.

Ajattelin vain lisätä kuvan omaan blogiini, kun se oli taas jonkin aikaa ollut ilman.

Ja kun uutena ominaisuutena Picmonkeyhin oli tullut ympyrän leikkaaminen kuvasta, niin kokeilin sitä. Ja lopputulos... Ei hitto. Mun tarttee alkaa pähkäilemään uutta ideaa :D


Ei sillä, miljoonien blogien maailmassa on aika vaikea tehdä ihan omaa juttua, mutta ei nyt sentään kaverin blogia viitsisi matkia ;)


Sori Kristaaaa! <3









12 kommenttia:

 1. Kappas :D hehe. Mä ihastuin tohon picmonkeyn ympyräshapperiin kans ja voisin kaikki kuvat muokata sen kanssa :) ihana tuo teidän kuva♥♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo on se kiva toi ympyrä mut asettelu ja kaikki nii samanlaisia... Tein jo uuden ja siin ei ole ympyrää ;D

   Poista
 2. Vaikka luen molempia blogeja päivittäin ja yleensä peräkkäin, ei tuo yhteneväisyys ollut minulle osunut silmään lainkaan.

  Nykyaikana ei voi olla ns. matkimatta muiden blogeja, koska ensinnäkin blogeja on niin paljon, että yhteneväisyyksiä tulee väistömättä. Lisäksi sanalle alustalle tehdyt blogit käyttävät sanoja pohjia, muokkauksia, uusia ympyröitä yms., joten väistämättä osasta tulee samanlaisia.

  Ja nyt kun mainitsit yhteneväisyyksistä, niin tänään krista kirjoitti mitä blogeja lukee ja sinä kirjoitit mitä blogeja et lue :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No totta, nyt kun otsekin katson tuolla asenteella, niin ei ne nyt niiiiiiin samanlaisia ole.... Mut mun eka reaktio oli että Voi ei :)

   Poista
 3. Ymmärrän tavallaan mitä tarkoitat.
  Joskus on omassa mielessään keksinyt jotain tosi nastaa omaan kotiin ja kas, seuraavassa blogimutkassa sellainen jo onkin näkyvillä.
  Se on ärsyttävää, mutta minkäs teet. Toisaalta saa taas ideoita muokata eteenpäin- ellei joku jo tehnyt sitäkin! :D
  Ja sitten on vielä se näkökulma, kuka teki ensin ja jos kaksi teki samaa niin se jolla on eniten lukijoita on mestari!! :D

  ;) Elämä on.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nii! Pimennossakaan on vaikea pysyä. Toisaalta yks mikä kans ärsyttää, on, että sitä alkaa tykkää aina "samoista" jutuista kun muut (esim nyt se yks pallosarja mikä on joka puolella, ei sitä enää edes halua ostaa ku se on kaikkialla :D

   Poista
  2. no mut hei;happy happy lights.... ;)

   Poista
 4. Kyllähän tahatonta inspiraatioiden syntymistä varmasti väkisinkin tapahtuu.. Mutta toi sun uusin banneri, voih! Onpa se ihana. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nii on :D Tavallaan hyväkin että joutu miettii uuden :D

   Poista
 5. Molemmat bannerit kivoja, niin uusi kuin vanhakin. :)

  Musta sitten taas on ihana inspiroitua muiden blogeista ja siksipä niitä olen alkanut seuraamaan ja seuraan edelleekin. Näen sen nimenomaan niin, että ne ovat lähteitä, joista voi ammentaa omaan elämään/blogiin. Luonnollisesti sovellettuna itselle sopivaksi. Toki niitä omiakin ideoita on.

  Mutta sikäli mietin tätä teemaa kun tein pilleistä timantinmuotoisen lampunvarjostimen ja seuraavana päivänä törmäsin erään blogin mainospostauksessa johonkin timantinmalliseen lamppuun. Enkä todellakaan ollut nähnyt sitä ennen, mutta hetken ajattelin, että jos joku muu näkee niin kuvittelevatkohan mun matkineen. Mutta timantit nyt vaan yleisesti on tosi in ja niitä on joka puolella. Kuten hetki sitten kolmiot ja sitä ennen pallot jne... Ei näistä kannata stressata, sulla on kuitenkin ihan sun näköinen blogi!

  VastaaPoista
 6. Höps höps, mielestäni blogisi on ihan huippua, persoonallinen ja varmastikkin ihan juuri sellainen kuin persoonaasi ja luonteesi niin haluaa totuettaa... Vanha banneri oli tosi hyvä, mutta uusi on ihan loistava!

  VastaaPoista

Kiitos käynnistäsi :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...