23.10.14

Kauniit ja Rohkeat talvi 2015 juonipaljastukset!

UUSIMMAT PALJASTUKSET; KEVÄT -KESÄ -SYKSY 2015 TÄÄLLÄ !! :)  KLIK KLIK!

Tätä on toivottu enemmän kuin mitään muuta!

Eli Kauniiden ja Rohkeiden juonipaljastukset jatkuvat. Jos et ole lukenut viimeisimpiä, niin ne löytyvät  täältä.


Ensin kolmiodraama Wyatt- Liam - Hope:


Hope ja Wyatt ovat siis yhdessä. Suhde ei ehdi kauan olla vakailla vesillä, sillä Liam saa selville, että Wyattilla oli osuutensa timanttiryöstössä. Tämän Hope kuitenkin vielä antaa Wyattille anteeksi. Seuraava koettelemus on, kun Hope pelästyy olevansa raskaana Wyattille. Vaikka pelko osoittautuu turhaksi, tapaus saa Hopen miettimään, mitä hän oikeasti haluaa. Liam kaappaa Hopen, ja pakottaa hänet ajattelemaan, mitä kaikkea hän olisi voinut menettää, jos raskaus olisi ollut totta.

Hope päätyy tapailemaan molempia veljeksiä yhtäaikaa, mutta kun Ridge putoaa helikopterista, Wyatt hermostuu Liamille, ja tämä saa lopulta Hopen hylkäämään molempien treffailun.


Quinn saa potkut Forresterilta, koska oli sotkenut näppinsä Ridgen, Brooken ja Billin väleihin. Eräänä iltana Quinn istuu baarissa pohtimassa seuraavaa siirtoaan, kun hänen viereensä istahtaa vanha tuttumme; Hopen isä Deacon.

Quinn tajuaa välittömästi Deaconin hyödyllisyyden. Asunnoton Deacon saa majapaikan Quinnilta, ja pääsee aitiopaikalta seuraamaan tämän sekopäisiä suunnitelmia.

Ei kestä kauan, kun Deacon tajuaa Hopen olevan vaarassa. Quinn on pahasti sekaisin, ja katkeroitunut, kun Wyatt tuli jälleen jätetyksi. Quinn on päättänyt pakottaa Liamin pois kuvioista, vaikka sitten tappamalla tämän.

Quinn on jo toteuttamassa suunnitelmaansa, kun Wyatt pelastaa veljensä. Quinn joutuu hoitoon.

Pian Wyatt saa yllätyksen ovelleen; Meksikosta on tullut lähetys. Hän sai onnea tuottavan timantin itselleen, alkuperäisen omistajan kuoltua. 

Wyatt saakin työnsä Forresterilla takaisin uuden korusuunnittelijan, Ivy Forresterin apulaisena.

Hopen ja Liamin ongelmat eivät lopu tähän; Liam on yhä epävarma Hopesta, ja kun Hope ja Wyatt ovat lähdössä Pariisiin yhteiselle kuvauskeikalle, Liam on hermostunut. Hope kuitenkin pyytää Liamia tulemaan perässään Pariisiin; he sopivat menevänsä siellä naimisiin.

Liam lähtee Ivyn kanssa tapaamaan Hopea, mutta he eivät tiedä, että heitä seurataan. Quinn laittaa kapuloita rattaisiin, ja Liam ei koskaan tapaa Hopea Pariisissa. Hope murtuu ja kääntyy jälleen Wyattin puoleen.

Wyatt ja Hope päättävät mennä piakkoin naimisiin. Häitä juhlitaan kotona Losissa. Ivy ja Aly pakottavat Liamin kuitenkin kertomaan Hopelle, miksi hän ei päässyt Pariisissa koskaan perille: Quinn oli tiputtanut Ivyn Seineen ja Liam joutui pelastamaan hänet. Hope nai tästä huolimatta Wyattin.

Koska Liam on nyt vapaata riistaa, Ivy osoittaa huomiotaan hänelle, ja he suutelevat myöhemmin bikinibileissä. Kuultuaan tästä Hope suuttuu ja syyttä Ivyn tippuneen jokeen tahallaan. Ivy ei välitä Hopen suuttumuksesta; hän itse valitsi Wyattin.

Pian Hope on oikeasti raskaana Wyattille. Hope kauhistuu, ja itkee asiaa Liamille. Pariisin tapahtumat selviävät, mutta Hope päättää jatkaa elämäänsä tulevan lapsensa isän kanssa. Liam koettaa päästä tapahtumien yli Ivyn avulla.


Ridge-Brooke-Bill-Katie:

Ridge löytyy hengissä, huimasta helikopteripudotuksesta selvinneenä. Hän ei kuitenkaan ole selvinnyt ilman seurauksia; Ridge on kadottanut osan muististaan, sekä kykynsä suunnitella muotia. Hän ei enää pysty piirtämään. Ridge pitää ensin salaisuutensa itsellään, mutta sitten Quinn pääsee asiasta vihille, ja yhdessä Deaconin kanssa he paljastavat asian kaikille.


Ridgen muisti palaa pikkuhiljaa, ja pian hän muistaa myös sen, miten putoaminen tapahtui. Hän saa selville, että Billillä oli osuutensa onnettomuudessa, mutta vasta kun Brooke tyttärensä häissä kuulee, että Ridge on menettänyt hänelle tarkeimmän asian; piirtämisen lahjan, hän hylkää Billin.


Ridgen kyvyttömyys huippusuunnitteluun ei kuitenkaan ole pysyvää: Hän löytää yllättävän muusan. Kuka muu tämä innoituksen lähde olisikaan, kun Ridgen ensirakkauden nimeä kantava Caroline Spencer? Caroline ja Ridge nähdään pian syleilemässä toisiaan.Katie paljastaa Ridgen ongelmat Rickille, ja Maya alkaa epäillä Ridgen ja Carolinen yhteistyön luonnetta.
Maya on myös valmiina palaamaan Rickin syliin, jos hänen avioliittonsa Carolinen kanssa kaatuu.Uusi pariskunta:

Deacon ja Quinn pistävät kaiken tämän jälkeen hynttyyt yhteen. Hope ei voi ymmärtää, kuinka hänen isänsä voi seurustella Quinnin kanssa. Hope on päättänyt, että Quinn ei tule olemaan osa Hopen ja Wyattin lapsen elämää.


UUSIMMAT PALJASTUKSET KEVÄT KESÄ SYKSY 2015 TÄÄLLÄ

3 kommenttia:

 1. Millon tulee lisää paljastuksia? :)

  VastaaPoista
 2. Joo ois kiva saada tietää lisää paljastuksia :) kumpa Liam ja Hope vieä joskus pääsis naimisiin saakka.. Kuinka paljon edellä noi USAN jaksot on suomen jaksoihin verrattuna?

  VastaaPoista
 3. http://soaps.sheknows.com/boldandbeautiful/spoilers/
  Täällä näkyy eteenpäin jos haluaa kurkkia, missä Jenkeissä mennään..

  VastaaPoista

Kiitos käynnistäsi :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...