27.10.14

Inspiration Day/Blog Awards- reissulla Helsingissä

Eilen oli sellainen olo, että huh huh.

Ei siksi, että olisin juhlinut niin kovasti, vaan koska parantelin migreeniä! Jep, lauantaina iltapäivällä Indiedays Inspiration Dayssa uskaltauduin ottamaan yhden pikku pullon Fresitaa, ja siitä pamahti päälle 24 tunnin migreeni.

Kävimme särystä huolimatta avecini Elinan kanssa myös iltatapahtumassa, kun Helsinkiin asti oli lähdetty, ja tässä vähän kuvia ja omia fiiliksiäni tapahtumasta.

Ensinnäkin kiitos kutsusta, oli mukava päästä paikalle ja saada vaihtelua kotiäidin elämään :) Monesti viikonloppuni ovat melko samanlaisia sisällöltään, vaikkakin mukavia :)

Päivätapahtuma, Bloggers Inspiration Day, oli kauniissa Ravintola Sipulissa klo 12-16. Me olimme paikalla heti 12 jälkeen, mikä oli oikein hyvä, koska herkkusuuna halusin tietysti maistella tarjolla olevaa pientä purtavaa, joka loppui kesken jo puolessa välissä päivää. Harmi niiden kannalta, jotka tulivat vasta kahdelta paikanpäälle. Yllätykseksi itselleni tuli tarjolla olevan alkoholin määrä, ja se ei tosiaan loppunut kesken.

Päivällä

Päiväohjelmassa oli mm. ruotsalaisten huippubloggaajien haastattelua, Photoshop-opastusta, poseerausopastusta, ruokakuvausvinkkejä. Lisäksi muutamia kotimaisia vaatemerkkejä oli paikalla esittelemässä vaatteitaan.

En tiedä, miksi odotin ehkä jotain hiukan erilaista, mutta itselleni ei tuosta ohjelmatarjonnasta oikein irronnut mitään. Varmasti monelle muulle, esim. muotibloggaajille hyviä juttuja.

Päivätapahtumassa vietimme muutaman tunnin, jonka jälkeen Jussi ja Elinan mies, (sekä vauvat) kävivät hakemassa meidät, ja suuntasimme yhdessä Sokos Hotel Albertiin. Ensin pieni päivälepo, jonka jälkeen kävelimme läheiseen Ravintola Kantipuriin syömään nepalilaista ruokaa. Oli muuten hyvää :) Vetäisin ison annoksen tandoorikanaa.


Päivälepo isin vieressä


Täydellä mahalla on kiva pukea päälleen piukka mekko. Tämä tuli mieleeni vasta kuin aloin pukeutua iltaa vasten, ja huomasin, että joka puolelta pömpöttää :D

Olin edellisenä iltana hakenut Stilettosta tilaamani paketin matkahuollosta. Tilasin siis itselleni kolme eri mekkoa, koruja ja useamman parin kenkiä kotisovitukseen, (koska aikaa kaupassa ravaamiseen ei aina ole) ja jo ensi sovituksella oli selvää, mikä mekoista oli lempparini :)

Kysyin pari päivää sitten teiltä mielipiteitä, ja te olitte oikeasssa! Kuvista keskimmäinen mekko todellakin oli paras päälläni, ja ne kengät oikealta ylhäältä :)


Mekko tämä

Ranteessa tämä

Korvissa nämä

Kengät nämä


Iltajuhla, eli Blog Awards, oli Ravintola Tivolissa. Olimme paikalla hieman ennen ilmoitettua show timeä (klo 20), ja ehdimme piipahtaa kuvattavana heti tultuamme. Poseerausoppitunti olisi ehkä sitten ollut päivällä tarpeen itsellekin, koska en osaa yhtää olla kameran edessä! Laitan tänne meistä kuvausseinällä otetun kuvan jälkikäteen, kunhan se ja muut kuvat juhlavieraista julkaistaan! :)

Katsoimme palkintojen jaon, ja muutaman biisin ajan illan esiintyjää, rap-artisti Noah Kinia.

Totesimme musiikin olevan aivan liian lujalla meidän korvillemme, ja yksissä tuumin päädyimme takaisin hotellille ennen kymmentä! Heh, vähän huvittaa, kun kuvittelin olevani poissa Ruun luota ehkä kuusikin tuntia illalla, mutta palaankin jo kahdessa tunnissa takaisin :)


Olin syöttänyt Ruun juuri ennen lähtöäni, ja Jussi antoi hänelle kiinteitä iltapalaksi, joten hän oli tottakai pärjännyt hyvin tuon muutaman tunnin ilman äitiä :) Maitoa Ruu ei ollut suostunut ottamaan, vaikka esim. vettä juo mukista.

Kun tulin takaisin, hän taisi tajuta, että olin ollut poissa, alkoi itkemään ja halusi syliin :') Aika suloista.
Ruu nukahti pian iltamaidon saatuaan, ja minä ja Jussi pötköttelimme vielä hetken telkkaria katsoen.

Mun migreeni paheni vaan yötä myöten, ja yö olikin aika kamala. Kävin yön aikana pariin otteeseen suihkun alla oloani parantelemassa, kun meinasi itku ja oksennus tulla.. En tietenkään voinut ottaa migreenilääkettä, koska Ruu käy yölläkin tiuhaan rinnalla, joten ei auttanut kuin kärsiä.

Aamupala oli ihana, niinkuin yleensä hotellissa on. On vaan niin kiva mennä runsaaseen aamupalapöytään, jonka joku toinen on kattanut ja joku toinen siivoaa myös pois :) Oletteko huomannut, että ei se ole sama asia, vaikka kotona laittaisit sataa sorttia sunnuntai-aamuna aamiaispöytään?

Olimme kotimatkalla jo hyvissä ajoin aamupäivällä. Kiva tulla kotiin taas, kun on piipahtanut muualla.

Yhteenvetona; kiva kokemus. En ole ollut aikoihin missään iltamenoissa, joten oli hauska päästä pukeutumaan ja laittaa juhlameikkiä naamaan. Mutta itse päivän/illan ohjelmalta odotin jotain muuta, itselleni se oli hiukan pettymys. En ehkä ole oikein sitä kohderyhmää, jolle päivä oli eniten räätälöity.

Mutta olen silti kiitollinen kutsusta, koska tekee hyvää tuulettaa välillä päätä ja nähdä tällaisia tapahtumia. Ja kiitos Elinalle hyvästä seurasta!

Ensi vikonlopun tapahtumana onkin sitten meillä kotona Lasten Halloween-juhlat! Luulen, että ne ovat enemmän sopivat tämänhetkiseen elämäntilanteeseeni ;)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos käynnistäsi :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...