21.10.14

Gaalavaatteita (Saa kertoa taas mielipiteitä!)

Indiedays Blog Awardsit lähestyy, ja kuten täällä aiemmin kirjoitin, mulla ei ole hajuakaan mitä laittaisin sinne päälle!

Ensimmäinen ilta kunnolla ulkona ja juhlimasssa puoleentoista vuoteen, joten todellakin haluan laittaa kivat vaatteet ja meikata ja laittautua :) Ihanaa! Värjäsin nyt viikonloppuna juurikasvunkin piiloon! :D

Vaatteita en ole vielä päättänyt. Laitoin tänään kuitenkin tilauksen menemään muutamasta kivasta mekosta, joita ajattelin rauhassa kotona sovitella.

Kaikki tuotteet on nyt tilattu Stiletto-verkkokaupasta , jossa oli kaikki vaatteet, kengät ja laukut alessa! :) Toivottavasti joku noista näyttää kivalta päällä :)

Haluaisin laittaa mekon, koska olen niin harvoin mekko päällä nykyään. Ja tietty korkkarit!

Kertokaapa mielipiteitä, mikä olis kiva yhdistelmä?Eli, tilaamani tuotteet tulevat tässä:kuvat täältä


Ekassa mekossa on hauska tuo alaosa, tuollainen paljettisomisteinen. Keskimmäisen jujuna on rintakehän pitsikoristelu ja viimeisessä on koko yläosa pitsiä. Näissä kuvissa toi ensimmäinen jotenkin hivelee mua :D


Sitten kengät:kuvat


Ekat on siksi mukana, kun ne on kiilapohjalla. Jos en osaakaan olla korkkareissa näin pitkän tauon jälkeen?

Toiset ylhäällä viehätti tuon kärjessä olevan hopeisen koristeen vuoksi. Alhaalla vasemmalla nuo niitit on kivoja, ja alhaalla oikealla Duffyn avokkaissa taas tuo pinta :)


Ja vielä korut:

Korut eivät olleet kaikki alennuksessa, mutta pitää vähän sovitella, mikä käy parhaiten asuun. Eli vasemmalla ylhäällä on noi korvikset, sitten pari vaihtoehtoa ranteeseen ja sitten toi kaulakoru. En muista oliko muuta :)


Ja hei: Eihän sitä tiedä vaikka noi ei oliskaan hyviä.. Kroppa kun on vähän erilainen kuin mitä oli ennen raskautta, jotenkin jännästi löllömpi haha xD

Mut mitä mieltä olette? Löytyykö suosikkeja? Mä oon ihan pihalla iltapukeutumisesta jo, kun oon ollut niin kauan täällä kotona vaan! :D
6 kommenttia:

 1. Mekoista oikea reuna. Kengistä nuo missä on niittejä takaosassa ja sitten tuo niittirannekoru ja korvikset :)

  VastaaPoista
 2. keskimmäinen mekko ja oikeella ylhäällä olevat korkkarit on kivat :)

  VastaaPoista
 3. Keskimmäinen mekko, oikeanpuolimmaiset korkkarit, kummat istuu jalkaan ja niittirannekoru :)
  Upea lady näissä edustamassa <3

  VastaaPoista
 4. Ihanaa että pääset juhlimaan!! Kotiäidin tähtihetkiä.. Sitä todellakin odottaisin itsekin.. Olisipa ihana päästä tuulettumaan! Noista mekoista varmasti kaikki näyttävät sinulla upeilta! Korkkareista en tiedä.. Minä ainakaan en uskaltaisi kävellä korkeammilla kuin noin 4 cm.. :)

  VastaaPoista
 5. Keskimmäinen mekko on todella kaunis sekä ennen kaikkea ajaton. :))

  VastaaPoista
 6. Oo, mä valkkaisin tuon oikeanpuoleisen pitsisen mekon, kengistä nuo oikean yläkulman mustat hopeisella kärjellä ja koruista tuo sulka-kaulakoru! :)
  Mukava kun pääset pitkästä aikaa vähän "tuulettumaan"! :)

  VastaaPoista

Kiitos käynnistäsi :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...