18.10.14

17.10. klo 7:45- 23.00
7:45 am

Päivä alkaa perinteiseen tyyliin. Ruu heräilee vieressäni ja alkaa hakemaan katsekontaktia. Vauva päästelee sen verran iloisia kiljahduksia, että niistä voi päätellä tämän päivän alkaneen. Toivotan muruselle hyvät huomenet ja kaunis hymy leviää Ruun kasvoille; äiti heräsi!

8:00 am

Pienen köllöttelyn jälkeen menemme aamupesulle. Tänään se suoritetaan suihkuttelemalla yhdessä.
Monesti pesen hänet lavuaarin yllä, mutta vaihtelu virkistää :) Heitän yövaipan tottuneesti yläkerrasta alakertaan, mutta tällä kertaa vaippa ei kestänytkään ilmalentoa, vaan leviää tuhansiksi pikku palasiksi keittiön lattialle. Sadattelua.

8:30 am

Aamupalalle. Laitan Ruun leikkimään olohuoneen matolle siksi aikaa, että saan imuroitua lattian ja meille aamiaisen pöytään. Laitan myös pyykit pyörimään. Lakanat alkaa melko nopeasti haisemaan happamalle maidolle yösyötön takia. Aamiaisella Ruu syö sekalaisen lajitelman hedelmiä, Ellasin palleroita, maissinaksua.. Tänään parhaiten maistuu päärynä, jota hän vetää tuoreeltaan kokonaisesta hedelmästä. Minä söin leipää, Ruun jämiä ja join kahvia. (+Mokkapalaa ihan vähän ;) )


9:30 am

Siivoilen keittiötä ja Ruu leikkii olohuoneessa omiaan, harjoittelee liikkumista ja olla möllöttelee :) Menen pian hänen seurakseen ja datailen; sähköposteihin vastaamista, blogihommia ja ensi viikon vaatetuksen katselua netistä. Ruu koettaa päästä mukaan koneelle.


11:00 am

Ruu tankkaa välillä maitoa ja torkahtelee, mutta en anna vielä hänen nukahtaa, koska unet olisivat kuitenkin vain vartin luokkaa. Leikitään ja harjoitellaan tukea vasten kävelyä. Syödään lounasta. Ruulle kanaa ja riisiä, hedelmiä. Minä syön rahkaa ja banaania (huono lounas, tiedän.)

12:00 pm

Ruu syö rintaa ja nuokkuu. Päätän pukea hänet manducaan, otetaan koirat hihnaan ja lähdetään ulkoilemaan. Ihana auringonpaiste! Aivan mahtava syyspäivä. Ruu syö manducassa ja nukahtaa. Mennään metsään ja nautitaan raikkaasta kelistä. Ruu nukkuu koko lenkin ja vielä kotonakin manducassa.
15:00 pm

Ruu heräilee. Hän nukkui repussa tosi hyvin, mutta en saa hänen päikkäreiden aikana oikein mitään kummempia tehdyksi, koska hän oli kyydissä ja en halunnut herättää häntä. Tarjoan hänelle välipalaa.

16:00 pm

Jussi tulee töistä. Hän syö pienen välipalan, minä vaihdan vaatteet ja lähdemme Myllyyn. Silmissä kiiluu Arnoldsin bageli ja donitsi perjantain kunniaksi :)
17:00 pm

Kiljuva pikkunälkä. Heti ekana Arnoldsiin. Molemmat syö bbq-kana-bagelin juusto-jalapeno-leivällä. Jälkkäriksi minä otan spinnyn kahvin kera, ja Jussi syö donitsin ja teetä. Ruu syö Ellasin palleroita ja juo vettä.


18:00 pm

Kengurumeininki alkaa soittaa Myllyn aukiolla. Viedään Ruu katsomaan, ja lauletaan ja leikitään itsekin mukana. Jussi ehkä vähän vähemmän ja minä koetan saada hänetkin mukaan, että Ruu saisi meistä reipasta esimerkkiä :) Aukio on täynnä pieniä, jotka hyppää ja laulaa täysillä bändin mukana :) Parin biisin jälkeen lähdetään Gina Tricotiin katsomaan mulle haalaria, ja Prismaan ruokaostoksille. Ostan myös tumman hiusvärin, jotta saan juurikasvun piiloon viikonlopun aikana. Ruu saa ale-Adidakset Intersportista.


20:00 pm

Pääsemme kotiinpäin keskustan kautta. Myllyn Ginasta oli haalarit loppu, mutta ystävällinen myyjä soitti keskustan liikkeeseen ja sain sieltä haluamani. Kotona Ruu pääsee heti iltapesulle, koska on jo niin väsynyt ettei halua syödä kiinteitä lainkaan.20:30 pm

Koska tämän illan Vain Elämää-jakso on jo menossa, ja haluamme katsoa sen alusta alkaen, syömme ensin iltapalan katsellen Jethroa nettiteeveestä. Iltapalaksi on teetä ja karpalo-chiapatta-leipää. Jethro on ihan huippu :D Repeillään sille molemmat.

21:30 pm

Sohvalla. Ruu on nukkunut jo hyvän aikaa, ja me alamme katsoa Vain Elämää- ohjelmaa netin kautta. Jostain mun eteen ilmestyy kulhollinen jätskiä: Maitosuklaa-Ainoa ja Ingmanin Creme Bruleeta. Ihania herkkuja :P

23:00 pm

Ohjelmat katsottu. Ei ollut mun lempparijakso tältä kaudelta. Ruu kannetaan yläkertaan, ja mennään koko porukka makkariin, koirat myös. Hyvä päivä takana ja kiva laittaa rakkaimpien viereen nukkumaan :)6 kommenttia:

 1. Kielipoliisi iskee: aikamerkinnöissä jos käytetään AM ja PM niin silloin aika merkitään 12-tunnin formaatissa, eli esimerkiksi 3:00 AM ja 3:00 PM. Jos käytetään 24-tunnin formaattia niin edellinen esimerkki on 3:00 ja 15:00. Jos yritetään käyttää hienoja ilmaisuja niin tehdään se sitten oikein ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niin tehdään! :D Mut puolen yön aikaan kun tuota kirjoitin niin eipä tullut mieleen :D Viime aikoina muutenkin ollut kirjoitusasussa ihan jäätäviä puutteita.. En tiedä onko se toi keskittymiskyky vähä häiriintynyt pätkäunista vai mikä :) Kiitos huomautuksesta :)

   Poista
 2. Mikäs ikäinen Ruu nyt on? Nukkuuko vain yhdet päiväunet?

  VastaaPoista
 3. Ruu söi siis koko iltana vain palleroita eikä muuta? Kyllä tuon ikäinen tarvitsee jo illallakin ruokaa :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ruu söi noita palleroita, jotka olivat matkaeväänä (viihdykkeenä) Myllyssä. Hän söi päälle rintaa, kun lähdimme Myllystä. Illalla hän ei halunnut syödä kiinteitä,(joita tarjosin kyllä, kuten kuvassa näkyy, olemme siinä iltapalalla), vaan söi pelkkää rintaa :) Minä voin kertoa Ruulle sun terveiset, että pitäis syödä muutakin, niin mun homma helpottuisi huomattavasti, kun hän söisi kaiken mitä tarjoan :)

   Poista

Kiitos käynnistäsi :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...