25.9.14

Päältä kaunis kakku - Loviisan Aitta

Eilen kävin pitkästä aikaa Loviisan Aitassa. Oltiin Elinan ja vauvojen kanssa liikenteessä. Paikka oli juuri niin kaunis kuin muistelinkin :)


Joulutunnelmaa ovella

Voi että tää kävis niin kivasti meille..

Gantia lapsille


Lastenhuoneeseen vaikka mitä


Näitä on nyt joka blogi täynnä :)


Ihania vaatteita

Olisin voinut mennä tonne potemaan mun univelkoja pois



Ryppyisiä pusseja!


Meidän makuuhuoneessa vois toimia..


Ja nää keittiössä?

 Silmänruokaa liikkeessä siis riittää. Joulun alla liikkeessä saa varmasti joulutunnelman! :)

Mutta. Niinkun otsikko jo vihjaa, ei vierailusta jäänyt hyvä maku suuhun.

En tiedä johtuiko siitä, että meillä oli pikkuväkeä mukana, vai eikö oltu potentiaalisen ostajan näköisiä tyyriissä liikkeessä, mutta meille molemmille tuli valitettavasti erittäin kylmä fiilis paikan henkilökunnasta. Olo ei ollut tervetullut, ja kun kysyin apua (kysyin tuon ylläolevan valaisimen johdon pituutta), tuli tunne, että auttaminen oli vastentahtoista ja hankalaa.

Kun maksoin ostoksiani, teki mieli lopuksi kysyä, että onko hymyily todella noin vaikeaa. En kysynyt.

Ulkona kysyin Elinalta, että kuvittelinko vai oliko hänen mielestään palvelu todella tympeää, niin hän sanoi juuri ajatelleensa samaa!

No, toivottavasti myyjällä oli vain huono päivä, kiireestä ei ainakaan voinut olla kysymys, koska myymälässä oli lisäksemme yksi pariskunta asiakkaina, ja henkilökuntaa useampikin paikalla. 


Harmi vaan, koska muuten ehdottomasti kiva paikka! :)



8 kommenttia:

 1. Moi, ikävä kyllä minulla on samansuuntaisia kokemuksia ko. paikasta. Olen viimeiset kaksi kertaa käynyt Loviisan aitassa lasten kera ja meitä on katsottu hyvinkin pahasti. Mieheni kanssa huolehdimme, että he eivät koske mihinkään jne. Vanhemman lapsemme ohjasimme kahvilaan pelaamaan isänsä kännykällä ja sekin katseista päätellen oli huono vaihtoehto. Kahvilassa ei ollut muita asiakkaita. Itsekin shoppailisin mieluusti ilman lapsia, mutta välillä on kiva käydä miehen kanssa yhdessäkin jossain. Etenkin jos kyse on kalliimmasta kodin hankinnasta. Mieluusti kävisin useamminkin ja hankintojakin tulisi tehtyä, mutta onhan niitä muitakin kivoja kauppoja... Olipa vuodatus :)

  VastaaPoista
 2. Olen ollut siellä vain kerran enkä tainnut ostaakaan mitään. Silloin oli porukkaa niin paljon etten jaksanut kauaa katsella. Olen kuullut ettei siellä saisi kuvata. Ehkä henkilökunnan nyrpeys johtui siitä kun kuvasitte.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kysyin heti saavuttuamme reippaasti luvan kuvaamiseen, heti tervehdittyäni. En toki kuvaa ilman lupaa :)

   Poista
  2. Entä kysyttekö luvan kuvien julkaisemiseen blogissa? Sekin on kohteliastapa tai ainakin itse teen niin... :)

   Poista
 3. Kolmen pöydän sarja on kyllä kuin luotu teille ;)
  Itselläni on vastaavanlaisia kuin hyviäkin shoppailu kokemuksia kyseisestä paikasta! En ole itsekään ymmärtänyt onko itsessäni ollut vika vai onko henkilökunnalla ollut vain huono päivä!

  T. Johhu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen kuullut nyt monelta samaa. Toivotaan että jatkossa paremmin :)

   Poista

Kiitos käynnistäsi :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...