27.9.14

Kuoharia ja syysmuotia -irti arjesta taas hetkeksi :)

Olin torstai-iltana ystäväni Satun kanssa Sokoksen ja Make Up Storen kauneusillassa.

Ruu jäi isänsä kanssa vaunuilemaan ja minä pääsin taas hetkeksi uppoutumaan ihan muihin kuin arkisiin ajatuksiin :)


Ensin Sokoksen pukeutumisneuvoja kertoi meille mikä on pukeutumisessa tänä syksynä trendikästä.

Ylisuuret neuleet yhdistettynä tiukkaan alaosaan. Pappamaiset housut, pussittavat puntit, korkkareiden tai maiharityyppisten kenkien kanssa.

Tekoturkisliivit. Keinonahkan yhdistely samassa vaatteessa pitsiin tai kankaaseen. Midihameet. Aamutakkimaiset takit. Asusteet; isot kaulahuivit ja hatut.

Ja tietty tummat, maanläheiset värit, (niinkuin joka syksy) :)Kuvat Gina Tricot


Vaatekatsauksen jälkeen Make Up Storen asiantuntija Tiina Gustafsson kertoi meille meikkitrendeistä ja teki muutaman vapaaehtoisen kasvoilla meikkitutoriaaleja. Lopuksi saatiin vielä kotiinviemisinä irtoripset ja musta (!) huulipuna.

Oli mukavaa, ja Ruullakin oli mennyt aika mukavasti tällä kertaa. Tilaisuus kesti noin 1,5 tuntia, ja tuo aika ei onneksi ollut vielä liian pitkä olla poissa, niinkuin viimeksi kävi siellä Friendtexin tyyli-illassa josta kerroin.

Suosittelen ehdottomasti osallistumaan noihin Sokosten iltoihin, niitähän on ympäri maata noissa tavarataloissa :) Parista kuoharilasista ei tullut päänsärkyäkään seuraavalle päivälle joten oikein hyvä irtiotto keskelle arkea!2 kommenttia:

  1. Kuulostaa hyvältä! Nuo pienet irtiotot, jolloin voi olla ihan "vain" nainen sen normaalin kotitalous-äiti-supersankarin sijasta ovat ihan huippuja! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin on! :) Pitää vaan muistaa ottaa itselle noita hetkiä :) Ja oikein kunnon hömppä aivot narikkaan-meiningillä on just hyvää rentoutumista :)

      Poista

Kiitos käynnistäsi :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...